“Zelf spel maken tegen leider”

Na een schorsingsdag tegen Liedekerke komt centrale verdediger Ralph Kempenaers opnieuw aan de bak in het eerste elftal van VC Bertem-Leefdaal. Hij wil vooral een mentaliteitswissel zien na de thuisnederlaag tegen Liedekerke. Op het veld van leider VK Linden zal dat geen sinecure zijn.

“We spelen tegen hen meestal niet onze beste matchen, maar het verloop is meestal wel spannend en plezant. Ze hebben een andere ploeg tegenover vorig seizoen en zullen mogelijk meer het spel maken. Ik ben enorm benieuwd wat we ervan zullen maken. Tegen Liedekerke ontbrak het ons aan mentaliteit. Hopelijk kan ik dat gegeven de ploeg bijbrengen”, aldus Kempenaers.

“We moeten op het veld van de eerste zelf het spel maken. Ik denk dat zij ons zullen laten komen om dan enorm snel te counteren via Van Bladel. Ik zal zoals bijna altijd met Labanieh centraal achteraan staan. Het komt erop aan om zo weinig mogelijk kansen weg te geven en de nul te houden. Voorts wil ik op aanvallend vlak zeker iets bijbrengen. Ik besef dat het moeilijk zal worden om het spel op te bouwen van achterin uit, maar we zijn gedreven en gaan ervoor.”

Bron: HLN

Share: